Senior/U19

Seniors

 

Velkommen til en verden der består af fede touch downs, seje sacks og en hel masse tacklinger! Vi er en klub der bygger på loyalitet og sammenhold, så holdet står stærkt– på og udenfor banen.

Klubben tilbyder gode facilliter på Idrætscenter vest, med tackleslæder, goalpost. Alle er velkommen til at træne med, og blive en del af holdet.

Holdet består af en blanding af erfarne seniorspillere, egne ungdomspillere der rykker op i seniorrækken og helt nye spillere.

Men vi har selvfølgelig reserveret en plads til lige netop DIG!

Så kunne du tænke dig at være en del af Dragons kan du kontakte os gennem hjemmesiden eller gennem vores facebook side AFC Holstebro Dragons


Aktiviteter
Juni
Lør
15
Street food
00:00 - 00:00
Slagteriet Holstebro
Man
17
Mandagstræning
19:00 - 21:00
Ons
19
Onsdagstræning
19:00 - 21:00
Søn
23
NL - Away - 89'ers
13:00
Klokkevej 49 9230 Svenstrup J
Michael Frank
Michael Hansen
Mathias
Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler
Oliver
Oliver Kristensen

N𝗮𝘃𝗻: Lasse Paibjerg Nielsen.

𝗔𝗹𝗱𝗲𝗿: 23 år.

Å𝗿𝗴𝗮𝗻𝗴: 1998.

𝗣𝗼𝘀𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻: Running back.
 

𝗛𝘃𝗼𝗿 𝗹æ𝗻𝗴𝗲 𝗵𝗮𝗿 𝗱𝘂 𝘀𝗽𝗶𝗹𝗹𝗲𝘁 𝗔𝗺𝗲𝗿𝗶𝗸𝗮𝗻𝘀𝗸 𝗳𝗼𝗱𝗯𝗼𝗹𝗱?: Jeg har spillet i omkring 3 år

𝗛𝘃𝗼𝗿𝗱𝗮𝗻 𝗼𝗽𝗱𝗮𝗴𝗲𝗱𝗲 𝗱𝘂 𝗛𝗼𝗹𝘀𝘁𝗲𝗯𝗿𝗼 𝗗𝗿𝗮𝗴𝗼𝗻𝘀?: Jeg opdagede sporten igennem en kammerat.

𝗛𝘃𝗮𝗱 𝗲𝗿 𝗱𝗲𝘁 𝗯𝗲𝗱𝘀𝘁𝗲 𝘃𝗲𝗱 𝗔𝗺𝗲𝗿𝗶𝗸𝗮𝗻𝘀𝗸 𝗳𝗼𝗱𝗯𝗼𝗹𝗱?: For mig er det bedste ved amerikansk football nok det sus man for når man gå på banden og man skal have sit første run!!! Men overordnet er det nok det tempo og den energi der er i spillet når man går i gang.

𝗛𝘃𝗼𝗿𝗱𝗮𝗻 𝗲𝗿 𝗳æ𝗹𝗹𝗲𝘀𝘀𝗸𝗮𝗯𝗲𝘁 𝗶 𝗸𝗹𝘂𝗯𝗯𝗲𝗻?: Vi er meget forskellig, men det ændre ikke noget på hvordan vi har det med hinanden og at vi støtter hinanden når det går dårligt. Selv når det går godt roser vi hinanden og det trækker humøret så meget mere op på alle!

𝗛𝘃𝗶𝘀 𝗱𝘂 𝗺ø𝗱𝘁𝗲 𝗲𝗻 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻, 𝘀𝗼𝗺 𝘃𝗮𝗿 𝗶 𝘁𝘃𝗶𝘃𝗹 𝗼𝗺 𝗮𝗺𝗲𝗿𝗶𝗸𝗮𝗻𝘀𝗸 𝗳𝗼𝗱𝗯𝗼𝗹𝗱 𝘃𝗮𝗿 𝗻𝗼𝗴𝗲𝘁 𝗳𝗼𝗿 𝗵𝗮𝗺/𝗵𝗲𝗻𝗱𝗲, 𝗵𝘃𝗮𝗱 𝘃𝗶𝗹𝗹𝗲 𝗱𝘂 𝘀å 𝗳𝗼𝗿𝘁æ𝗹𝗹𝗲 𝗱𝗲𝗺?: Prøv sporten enden du bestemmer dig for hvad du vil. Sporten ser måske voldsom ud, men vi bliver trænet til at gøre tingene rigtigt så der ikke kommer skader og at men kan tage på arbejde dagen efter.

Billede