Develop (U16)

Aktiviteter
Maj
Søn
26
Development kamp
10:00 - 16:00
Vejle
Man
27
Træning
17:00 - 18:30
Idrætscenter Vest
Ons
29
Træning
17:00 - 18:30
Idrætscenter Vest
Juni
Lør
01
Fælles tur til NL-kamp i vejle
14:00
Razorbacks
Profiler
Michael Hansen

𝙉𝙖𝙫𝙣: Lucas Spaabæk Nielsen

𝘼𝙡𝙙𝙚𝙧: 15 år 

Å𝙧𝙜𝙖𝙣𝙜: U16

𝙋𝙤𝙨𝙞𝙩𝙞𝙤𝙣: WR/CB 


𝙃𝙫𝙤𝙧 𝙡æ𝙣𝙜𝙚 𝙝𝙖𝙧 𝙙𝙪 𝙨𝙥𝙞𝙡𝙡𝙚𝙩 𝙖𝙢𝙚𝙧𝙞𝙠𝙖𝙣𝙨𝙠 𝙛𝙤𝙙𝙗𝙤𝙡𝙙?: 8 måneder 

𝙃𝙫𝙤𝙧𝙙𝙖𝙣 𝙤𝙥𝙙𝙖𝙜𝙚𝙙𝙚 𝙙𝙪 𝙃𝙤𝙡𝙨𝙩𝙚𝙗𝙧𝙤 𝘿𝙧𝙖𝙜𝙤𝙣𝙨?: Jeg havde kigget på amerikansk fodbold rundt omkring i Danmark og fandt så Holstebro Dragons hjemmeside, hvor der stod at der var gratis prøvetræning. derefter meldte jeg mig til. 

𝙃𝙫𝙖𝙙 𝙚𝙧 𝙙𝙚𝙩 𝙗𝙚𝙙𝙨𝙩𝙚 𝙫𝙚𝙙 𝙖𝙢𝙚𝙧𝙞𝙠𝙖𝙣𝙨𝙠 𝙛𝙤𝙙𝙗𝙤𝙡𝙙?: Jeg synes, at det bedste ved amerikansk fodbold er de venskaber, som man får ved at spille sporten. Det er selvfølgelig også tacklingerne og kampene. 

𝙃𝙫𝙤𝙧𝙙𝙖𝙣 𝙚𝙧 𝙛æ𝙡𝙡𝙚𝙨𝙨𝙠𝙖𝙗𝙚𝙩 𝙞 𝙠𝙡𝙪𝙗𝙗𝙚𝙣?: Fælleskabet i klubben er rigtigt godt. Alle taler med hinanden og taler pænt. Jeg syntes også at vi er rigtigt gode til at tage imod nye spillere og lære dem sporten ordentligt og på en sjov måde 

𝘽𝙚𝙨𝙠𝙧𝙞𝙫 𝙙𝙞𝙣 𝙗𝙚𝙙𝙨𝙩𝙚 𝙤𝙥𝙡𝙚𝙫𝙚𝙡𝙨𝙚 𝙢𝙚𝙙 𝙖𝙢𝙚𝙧𝙞𝙠𝙖𝙣𝙨𝙠 𝙛𝙤𝙙𝙗𝙤𝙡𝙙?: Min bedste oplevelse med amerikansk fodbold indtil videre, var da jeg vandt semifinalen mod Vejle razorbacks. 

𝙃𝙫𝙞𝙨 𝙙𝙪 𝙢ø𝙙𝙩𝙚 𝙚𝙣 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙣, 𝙨𝙤𝙢 𝙫𝙖𝙧 𝙞 𝙩𝙫𝙞𝙫𝙡 𝙤𝙢 𝙖𝙢𝙚𝙧𝙞𝙠𝙖𝙣𝙨𝙠 𝙛𝙤𝙙𝙗𝙤𝙡𝙙 𝙫𝙖𝙧 𝙣𝙤𝙜𝙚𝙩 𝙛𝙤𝙧 𝙝𝙖𝙢/𝙝𝙚𝙣𝙙𝙚, 𝙝𝙫𝙖𝙙 𝙫𝙞𝙡𝙡𝙚 𝙙𝙪 𝙨å 𝙛𝙤𝙧𝙩æ𝙡𝙡𝙚 𝙙𝙚𝙢?: Jeg ville starte med at fortælle dem hvor godt et sammenhold vi har i klubben. Jeg ville også fortælle, hvor fedt vi har det til træningerne, men jeg ville også sige til dem at de ikke skulle være bange. Man bliver selvfølgelig ramt en gang i mellem, men det er ikke noget som man får virkelig ondt af. Det gør nemlig ikke så ondt som mange tror.