Kontigent

Billede

De første 4 træninger kan du prøve gratis og derigennem få indtryk af om amerikansk fodbold er noget for dig. Disse gange låner du udstyr af klubben. Fortsætter du efter denne prøveperiode skal du være medlem af klubben og betale kontingent. Du kan så samtidig afgøre om du vil købe dit eget udstyr eller leje det af klubben. (de første 6 mdr er udstyrs leje gratis)

 

Du betaler medlemskontingent i Holstebro Dragons - akkurat som i alle andre idrætsforeninger. Kontingentet betales 1 gang årligt, Med mindre der laves anden aftale med klubbens kasser.

 

Kontingentet dækker licens og træning hele året, som kan være en kombination af træning på græs, kunstgræs, hal og indendørs træning (varierer fra hold til hold). Jo tidligere på sæsonen du starter og jo flere af vore træningstilbud du benytter dig af, jo mere får du for pengene - og som bonus bliver du en bedre football spiller :-)

 

Kontingentsatser for 2022 sæsonen:  (excl. udstyrs leje. Nye spillere kan gratis låne udstyr den første sæson.)

Senior: 2.800, (Excl kørsel til udekampe)
Junior (U19), 2300,- (Excl. kørsel til udekampe)

Junior (U16): 2150,- (Excl. kørsel til udekampe)

Junior (U10, U12 & U14): 1.650,- (Excl. kørsel til udekampe)

 

For at holde vores kontingent på et lavt niveu, hjælper klubben i løbet af året andre foreninger med arrangementer osv.

Vi forventer at vores medlemmer hjælper til med dette, og vi støtter op på kryds af vores hold, og giver en hånd når vi har hjemmekampe. Vi forventer i hjælp til i løbet af året.